Szabaduljon meg fájdalmától a természet erejével!

A rozmaring kettős hatásával

Miért válasszam a Rosactát®?

A Rosacta® krém vény nélkül kapható gyógyszer, amely esszenciális rozmaringolajat tartalmaz, és természetes kezelést biztosít az izomfájdalom esetén. A Rosacta® gyógyszer a rozmaring kettős erejével csillapítja a fájdalmat: fájdalomcsillapító hatása mellett fokozza az érintett területen a vérkeringést is, ami hozzájárul a gyorsabb gyógyuláshoz és a regenerációhoz.

Rosacta

Természetes

Egyre többen értékelik a természet ajándékait és a természetes termékeket. Fontos erre emlékezni, amikor a fájdalmat kell kezelni, mert a fájdalomcsillapításnak vannak természetes módjai. A fájdalomcsillapító és a perifériás vérkeringést fokozó hatást előidéző hatóanyag a Rosacta® krémben a természetes, esszenciális rozmaringolaj.

Rosacta

Hatékonyság

A Rosacta® a rozmaring kettős hatásával biztosítja a fájdalmas területen a fájdalomcsillapító hatást és a fokozott perifériás keringést.

Rosacta

Fájdalom nélkül

Lehetővé teszi a mindennapos tevékenységeket fájdalom nélkül

Rosacta

Nem hagy foltot

Jól felszívódik és nem hagy zsíros foltot.

KÖZÖNSÉGES ROZMARING

Rosmarinus officinalis, az árvacsalánfélék családjába tartozó örökzöld. Akár két méter magasra is megnőhet. Tűformájú levelei vannak, virágzata halványkék vagy fehér. Ételek készítéséhez használják frissen vagy szárítva. Tőosztással szaporítható.

 

Ország: Növények (Plantae)
Törzs: Zárvatermők (Magnoliophyta)
Osztály: Kétszikűek (Magnoliopsida)
Rend: Ajakosvirágúak (Lamiales)
Család: Árvacsalánfélék (Lamiaceae)
Nemzetség: Rosmarinus
Faj: R. officinalis

MIÉRT A ROZMARING?

"A természet sok ajándékot kínál, köztük a rozmaringot (Rosmarinus officinalis, L.) is, amely már az ókori görögök és rómaiak óta fontos gyógynövény. Több mint ezer éve használják a gyógyászatban, mert fájdalomcsillapító és a perifériás vérkeringést serkentő hatása jól ismert.

A Rosacta® a rozmaring esszenciális olaját tartalmazza, ami hatékonyan csillapítja az enyhe izomfájdalmat, fokozza az izmokban a vérkeringést, segíti az izmok regenerációját, csökkenti a duzzanatot, enyhíti az izületi fájdalmakat, valamint a perifériás vérkeringés enyhébb diszfunkcióját is. Ez egy természetes gyógyszer, a benne található rozmaringot is növényvédőszerek és más mesterséges anyagok használata nélkül termesztették. A krém nem tartalmaz káros anyagokat, szintetikus illatanyagokat, parabéneket, a bőrt irritáló anyagokat vagy szintetikus tartósítószereket, hiszen a fő alkotóeleme, a rozmaring is természetes tartósítószer."

[Translate to Hungarian:] Ali ste vedeli?

Tudta?

Nem minden esszenciális rozmaringolaj ugyanolyan. A rozmaring eredete nagyon fontos, mert az esszenciális olaj alapanyaga annak a területnek a klímaviszonyaitól függ, ahol a rozmaring terem. A Rosacta krémben található egyedülálló rozmaringolaj Marokkó és Tunézia térségéből származik, ahol azt a virágzás idején gondosan leszedett rozmaringból vonják ki.

Természetes és hagyományos

természetes rozmaringolaj

növényvédőszerek használata nélkül

hozzáadott mesterséges tartósítószerek nélkül

hozzáadott illatanyagok és aromák nélkül

HOGYAN HAT
A ROSACTA®?

A Rosacta® hosszú távú, rendszeres használata hatékony és biztonságos (4 hét). Fájdalomcsillapító hatásán túl fokozza a perifériás vérkeringést is. Használható túlzott fizikai terhelés miatt kialakuló izomfájdalom (izomláz, izomfáradtság) enyhítésére, sportsérülésekre (húzódások, rándulások, duzzanatok, ficamok), stressz miatt kialakuló nyaki és vállövi izommerevségre, a munka közben felvett helytelen testtartás miatt kialakuló hátfájásra, továbbá fájó és fáradt lábakra.

Fájdalomcsillapító

1 Fájdalomcsillapító

A fájdalom enyhítésével, a duzzanat és az ízületi kötöttség megszüntetésével és a rugalmasság javításával csillapítja a fájdalmat.

A perifériás vérkeringés javítása

2 A perifériás vérkeringés javítása

Javítja az érintett testrész vérkeringését, ezzel segíti a gyógyulás folyamatát és a regenerálódást.

Hogyan kell a Rosacta® krémet alkalmazni?

napi 2-3 x alkalommal

Gyengéden masszírozza a bőrbe a Rosacta® krémet naponta 2-3 alkalommal az érintett területen.