MOZOGJON KÖNNYEDÉN A TERMÉSZET EREJÉVEL

Enyhíti az izom- és ízületi
fájdalmakat és javítja a vérkeringést

Miért válassza a Rosacta® krémet?

A Rosacta® természetes eredetű, vény nélkül kapható gyógyszer, amely fájdalomcsillapító hatású és egyben javítja a helyi vérkeringést. Fő hatóanyaga a 10 százalékos közönséges rozmaring illóolaj. A Rosacta krém különféle izom- vagy ízületi fájdalmak enyhítésére alkalmas, valamint olyan tünetek enyhítésére is szolgál, mint a hideg, fáradt, nehéz láb vagy kar.

Rosacta

Természetes

Egyre többen fordulnak a természetes megoldások felé a fájdalom és az ezzel összefüggő gyulladások leküzdése érdekében. Azonban nem minden természetes termék egyforma. A Rosacta® krém növényi eredetű gyógyszer, fő hatóanyaga a közönséges rozmaring illóolaj. A rozmaring növényvédő szerek használata nélkül terem, és kézzel szedik. A gyártási folyamat során nem tesznek hozzá aromákat, parabéneket vagy tartósítószereket. Az egész folyamatot a magas gyógyszerészeti követelmények szabályozzák.

Rosacta

Hatásos

A Rosacta® krém egy hagyományos gyógyszer, ami azt jelenti, hogy gyógyító hatásának hatásosságát a sokévnyi tradíció igazolta. A rozmaring illóolaj magas, 10 százalékos koncentrációjának köszönhetően a Rosacta® hatékonyan biztosítja a fájdalom csillapítását, ugyanakkor javítja a helyi vérkeringést. Ha a fájdalom helyén jobb a vérkeringés, akkor gyorsabban is regenerálódik. Ezt hívják kiegészítő hatásnak.

Rosacta

Biztonságos

A Rosacta® krém természetes eredetű gyógyszer, amelynek nincs komoly mellékhatása. Más fájdalomterápiával is kombinálható, mivel nincs ismert kölcsönhatása. A Rosacta® krém alkalmazása hosszú távú használat esetén is biztonságos.

Rosacta

Könnyű

A Rosacta® krém egyszerűen alkalmazható napi 2–3 alkalommal. Gyorsan beszívódik és nem hagy zsíros foltokat, így a ruha alatt is használható, bárhol és bármikor. Magas illóolaj tartalma miatt az illata is kellemes. Kapható a gyógyszertárakban.

KÖZÖNSÉGES ROZMARING

A közönséges rozmaring (más néven rozmaring), Rosmarinus officinalis L., az árvacsalánfélék családjába tartozó örökzöld cserje. A rozmaring név a ros-marinus szóból származik, ami tengeri harmatot jelent. Két méter magasra is megnő. Fenyőtűhöz hasonló, bőrszerű levelei vannak, virágzata halványkék vagy fehér. Tőosztással szaporítható.

 

Ország: Növények (Plantae)
Törzs: Zárvatermők (Magnoliophyta)
Osztály: Kétszikűek (Magnoliopsida)
Rend: Ajakosvirágúak (Lamiales)
Család: Árvacsalánfélék (Lamiaceae)
Nemzetség: Rosmarinus
Faj: R. officinalis

MIÉRT A ROZMARING?

A természet sok ajándékot kínál számunkra, többek között a rozmaringot is. Ez a gyógynövény az ókori görögök és rómaiak óta fontos volt, és évezredek óta használják a gyógyászatban. Fájdalomcsillapító tulajdonságairól és a perifériás vérkeringést javító, valamint számos más gyógyító tulajdonságáról ismert.

A Rosacta® krém egy természetes eredetű gyógyszer, amely 10 százalékban közönséges rozmaring illóolajat tartalmaz hatóanyagként.

[Translate to Hungarian:] Ali ste vedeli?

Tudta?

Nem minden rozmaring illóolaj ugyanolyan. A rozmaring eredete döntő jelentőségű, mivel az illóolaj összetevői a rozmaring termőhelyének éghajlati viszonyaitól függenek. A Rosacta® krémben található különleges rozmaring illóolaj Észak-Afrikából származik, ahol a virágzási időszakban a rozmaring gondosan és kézzel szedett részeiből nyerik ki. A rozmaring a legtöbb illóolajat virágzásakor tartalmazza.

Természetes és biztonságos

Természetes rozmaringolaj

Kézzel szedett rozmaring

Növényvédőszer-mentes

Parabénektől és egyéb tartósítószerektől mentes

Nem tartalmaz illatanyagokat vagy hozzáadott aromákat

Gyógyszerészeti minőség- és szabványellenőrzés* *(eu-GMP, GACP)

MILYEN PROBLÉMÁKRA ALKALMAS
A ROSACTA®?

A Rosacta® fájdalomcsillapító hatású és javítja a perifériás vérkeringést. Ezért használható izom- és ízületi fájdalmak enyhítésére aktív életmód (túlzott fizikai aktivitás miatt fáradt és gyulladt izmok, sportsérülések) vagy fizikai aktivitás hiánya esetén (helytelen, statikus testtartás, sokáig tartó állás vagy ülés), a hát alsó részén megjelenő hosszan tartó fájdalomra, és az elégtelen perifériás keringésre, ami hideg, nehéz, fáradt és fájós lábhoz vagy karhoz vezet.

A fájdalom enyhítése

1 A fájdalom enyhítése

A Rosacta® krém helyi fájdalomcsillapítóként hat az izmokban és az ízületekben, enyhíti a fájdalom akut vagy krónikus formáit.

A perifériás keringés javítása

2 A perifériás keringés javítása

A Rosacta® krém javítja a vérkeringést az érintett területen. Ez növeli az oxigén és a tápanyagok beáramlását, valamint az anyagcsere végtermékeinek kiáramlását a sérülés helyén. A Rosacta® krém használata csökkenti az olyan tüneteket, mint a hideg, fáradt, nehéz vagy akár fájós láb vagy kar.

Miért könnyű a Rosacta® krém alkalmazása?

  • Naponta 2–3 alkalommal kell felvinni az érintett területre
  • Gyorsan beszívódik és nem hagy zsíros foltokat
  • Biztonságosan kombinálható más kezelésekkel
  • Hosszú távon biztonságosan használható